Pressemelding: Otterlei Group overtar Flåtnes Elektro-Mek AS - Otterlei Group
18012
post-template-default,single,single-post,postid-18012,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Pressemelding: Otterlei Group overtar Flåtnes Elektro-Mek AS

Otterlei Group har inngått avtalt om overtakelse av industribedriften Flåtnes Elektro-Mek AS.

Flåtnes Elektro-Mek holder til på Borgeskogen industriområde i Sandefjord kommune. Flåtnes Elektro-Mek AS ble etablert i 1986 og leverer elektromekaniske produkter til en lang rekke norske industrikunder. Otterlei Group planlegger å drive selskapet videre i deres nåværende lokaler. 

Flåtnes Elektro-Mek AS har frem til nå vært eid av Lars Flåtnes, som fortsatt vil være aktiv i selskapet en tid fremover. Selskapet har i dag 13 ansatte og omsetter for ca. 33 mill. 

I forbindelsen med salget, uttrykker Flåtnes tilfredshet over at det er Otterlei Group AS som kommer inn på eiersiden, og skal være med å videreutvikle selskapet. 

Otterlei Group er et privateid investeringsselskap fra Arendal med aktiviteter innen industri og eiendom. Selskapet eier bl.a. industribedriftene Adax, Norac, Norac Badekabiner, Bosvik og Kristiansands Skruefabrikk & Mek Verksted. Otterlei Group er også hovedeier i Arendals Bryggeri. Totalt har Otterlei Group om lag 1.000 ansatte i Norge, Danmark, Litauen og Kina. Konsernet omsatt i 2020 for drøyt kr 1 milliard. 

Arendal/Sandefjord onsdag 13. oktober 2021

For ytterligere kommentarer:

Jan Sigurd Otterlei, tlf. 901 01 163
Styreleder Otterlei Group AS

Lars Flåtnes, tlf. 911 91 053
Styreleder Flåtnes Elektro-Mek AS