Nordic Manufacturing Partners – KSMV Group, Mandal Maskinering og Sabro fusjoneres - Otterlei Group
18131
post-template-default,single,single-post,postid-18131,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nordic Manufacturing Partners – KSMV Group, Mandal Maskinering og Sabro fusjoneres

KSMV og Mandal Maskinering kombinerer sine virksomheter for å etablere en ledende Nordisk aktør av maskineringstjenester

Eierne av Mandal Maskinering AS (Mandal Maskinering), Kristiansands Skruefabrikk & Mek Verksted AS (KSMV) og Sabro A/S har valgt å kombinere sine virksomheter for å etablere en ledende nordisk leverandør av maskinering og mekaniske tjenester. Det nye selskapet vil hete Nordic Manufacturing Partners med kunder over hele Norden innen industri, anleggsmaskiner, olje og gass, fornybar og infrastruktur. Selskapet vil omsette for over kr 250 millioner ved sine produksjonslokaler i Mandal, Søgne og Randers.

«Vi er veldig begeistret for etableringen av Nordic Manufacturing Partners og av at vi får kombinert KSMV, Sabro med Mandal Maskinering. Historien til Mandal Maskinering strekker seg tilbake til 1918 fra etableringen av Mandal Motorfabrikk og med over 100 års erfaring fra å levere avanserte maskineringstjenester av høy kvalitet og presisjon til nordiske kunder bringer selskapet verdifull kompetanse, kapasitet og erfaringer til det nye selskapet som skal bli et ledende selskap av maskineringstjenester i Norden» sier Jan Sigurd Otterlei, eier og styreleder i Otterlei Group, som representerer selskapets nye eier.

«Ved etablering av Nordic Manufacturing Partners etablerer vi en utfordrer for det nordiske maskineringsmarkedet som er posisjonert for marked i vekst. Kombinasjonen av Mandal Maskinering, KSMV og Sabro gir oss et bredt og komplementært tjenestetilbud for totalleveranser av avanserte maskineringstjenester for vår nordiske kundebase.

Det nye selskapet vil ha rundt 125 ansatte som vi skal vokse sammen med vår omsetning og lønnsomhet. Vår tilstedeværelse og infrastruktur på dagens lokasjoner vil videreføres og styrkes» sier Rune Fredriksen, avtroppende daglig leder for Mandal Maskinering og påtroppende konsernsjef for Nordic Manufacturing Partners

Kontaktinformasjon, Nordic Manufacturing Partners:

Rune Fredriksen
Konsernsjef
E-post: rune.fredriksen@mandal-maskinering.no
Mobil: +47 908 56 643

For mer informasjon om selskapene, se: