Investeringsselskap innen industri og eiendom - Otterlei Group
15907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15907,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vi er et privateid investeringsselskap innen industri og eiendom

Otterlei Group AS ble etablert i år 2000 og eier i dag en rekke tradisjonsrike og solide bedrifter. Vi har siden oppstart også utviklet en eiendomsportefølje gjennom bygging av bolig og fritidseiendommer og forvaltning av næringsbygg i inn- og utland. Selskapet har på denne måten solid kunnskap gjennom langvarige tradisjoner og erfaringer, samtidig har vi utviklet innovativ og nyskapende teknologi siden starten i 2000.

Grunderen som ble investor

Jan Sigurd Otterlei er sivilingeniør, og i 1985 etablerte han selskapet Otrum AS sammen med Lars Øvrum. Selskapet ble verdensledende på utvikling og produksjon av interaktive TV-systemer til hoteller. I 1998 gikk selskapet på børs og i 2001 ble Telenor hovedeier i Otrum.

Fra 2000 har Jan Sigurd vært privat investor med rundt 50 ulike verv i datterselskaper og andre foretak som han har eierposter i. I perioden 2018 – 2020 hadde han også vervet som styreleder i NHO Agder.

I 2017 ble Jan Sigurd Otterlei tildelt Sparebankens Sør’s Næringspris for sitt store bidrag  i næring-, kultur- og idrettsliv.

Det er en anerkjennelse å få Næringsprisen. Det er stas å bli satt pris på, og det er en glede og ære å få en pris som så mange flotte mennesker har fått tidligere.
Selskaper i Otterlei Group