Industribedrifteri Otterlei Industries - Otterlei Group
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,page-parent,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Nyskapning og innovasjon

Nyskapning og innovasjon har vært viktige brikker for en sterk utvikling av produktporteføljen i Otterlei Industries. Tradisjonsrike Adax har fulgt med i tiden både med teknologi, men ikke minst har vi utviklet et funksjonelt tidsriktig design som treffer kundene våre. Nyutvikling i Crobocom og Totem Technology har også skapt spennende nye produkter for funksjonalitet, logistikk, forskning og læring. På denne måten er Otterlei Industri i stadig utvikling og ekspansjon. Selskapet har fabrikker i Norge, Danmark, Litauen og Kina.

ELEKTROMEKANISK OG ELEKTRONISK INDUSTRI:

SVELVIK

Adax

Med 70 års erfaring og godt håndverk leverer familiebedriften fra Svelvik høykvalitetsovner som gjør hverdagen enklere. Det har vært en spennende reise fra første stasjonære kjøkkenmikser i 1948, til prisvinnende design med innebygd Wi-Fi i dag.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
OSLO

CROBOCOM

CroBoCom er et akronym for kommunikasjon over grenser – noe som betyr at selskapet integrerer på tvers av teknologier og land. Selskapets formål er å hjelpe bedrifter med å anvende og utføre ubemannede tjenesteløsninger.

Eierforhold: 31%

Se selskapets nettsider her
STOKKE

FLÅTNES
ELEKTRO-MEK

Flåtnes Elektro-Mek er totalleverandør av elektromekaniske enheter innen fagområdet «Mekatronikk».

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
Vilnius, Litauen

TOTEM TECHNOLOGY

Totem lager et unikt konstruksjonssystem med kuttbare deler for prototyping av robotikk og elektronikk. Selskapet leverer er brukervennlig system for produsenter på alle nivåer, og målet er å gjøre ingeniørverdenen morsom, forståelig og enkel for alle.

Eierforhold: 50%

Se selskapets nettsider her

VERKSTEDINDUSTRI:

ARENDAL

Agdersveis

Gjennom 50 år har Agdersveis tilbudt mekaniske tjenester til industrien, både landbasert og offshore. Samtidig med at behovene har endret seg i markedet, har selskapet tilpasset sine tjenester og utviklet seg sammen med sine kunder. Utleie av kompetanse er et resultat av denne tilpasningen. Agdersveis sørger for rett mann på rett plass, og utgjør således en viktig ressurs for sine kunder.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
KRISTIANSAND

KSMV

KSMV ble grunnlagt av Otto Hansen i 1918. Fra en beskjeden start har virksomheten gradvis utviklet seg til å bli et av Norges mest avanserte mekaniske verksteder. I dag betjener selskapet både nasjonale og internasjonale kunder innen et bredt spekter av bransje. Selskapets suksess er tuftet på en talentfull arbeidsstyrke med fokus på kontinuerlig forbedring, og vilje til å investere i moderne CNC-maskiner.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
ARENDAL

Norac

Norac er en ledende leverandør av interiørsystemer for cruiseskip, ferger, kommersielle skip og offshore installasjoner. Selskapet produserer og distribuerer brannklassifiserte vegger, taksystemer, dører, prefabrikkerte våte enheter, flytende gulv, vinduer og møbler, noe som gjør Norac til en “one-stop shop” for rimelige interiørsystemer av høy kvalitet for maritim virksomhet industri.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
ARENDAL

Norac Badekabiner

Norac Badekabiner er leverandør av prefabrikkerte baderomsmoduler til byggebransjen. Selskapet har produksjon av prefabrikkerte baderomsmoduler i egen fabrikk i Litauen, er har en årlig kapasitet på ca. 2500 bad.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
KRAGERØ OG GJERSTAD

OMECH

OMECH leverer et bredt spekter av tjenester og disipliner, og kan administrere hele forsyningskjeden for komplekse mekanikk- eller mekaniske behov.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her

NÆRINGSMIDDELINDUSTRI:

ARENDAL

ARENDAL BRYGGERI

Arendals Bryggeri er landet neste eldste bryggeri, og bryggeriets portefølje for øl heter 1839 – fra året bryggeriet ble etablert. Porteføljen består av flere øltyper, alt fra lys kalorifattig øl til mørk ekstra stærk øl. Noen av ølsortene er brygget etter oppskrifter som ble til for over 60 år siden.

Eierforhold: 58%

Se selskapets nettsider her

TREVAREINDUSTRI:

RISØR

Bosvik

Bosvik er i dag med sin kompetanse og erfaring blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon. Selskapet er størst på produksjon av glassvegger med heltre profiler, og har mye erfaring og gode referanser å vise til innen store prosjekter.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
LINDESNES

BYGGMESTERHUS

ByggmesterHus er en husleverandør som utfører alt fra A til Å, alt fra søknader, tegning, prosjektering, utføring og kontroll av prosjektene. Selskapet bygger med elementer. Det vil si at vi lager ferdig veggene med vinduer og dører her på fabrikken, transporterer de til byggeplassen der de blir løftet på plass.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her

PROSESSINDUSTRI:

HORNSLET, DANMARK

SABRO JERNSTØPERI

SABRO er en av Danmarks største produsenter av håndformet støpegods. Jernstøperiet er også et av få støperier i verden som er godkjent for å produsere for offshore/subseaindustrien.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her