Industribedrifteri Otterlei Industries - Otterlei Group
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,page-parent,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nyskapning og innovasjon

Nyskapning og innovasjon har vært viktige brikker for en sterk utvikling av porteføljen i Otterlei Industries. Tradisjonsrike KSMV, Mandal Maskinering og Sabro har fulgt med i tiden med modernisering og maskinering for energi-, automotive- og marinesektoren. Deres fusjonering til Nordic Manufacturing Partners styrker selskapenes rolle i verdikjeden og effektiviserer seg til en moderne fremtid. Fosstech og Flåtnes Elektro-Mek leverer ledende og samtidsaktuelle toppkvalitetsprodukter innenfor elektromekanikk. Norac, Norac Badekabiner og Byggmesterhus spesialiserer seg på innredningsmoduler og elementproduksjon for å effektivisere marine- og byggebransjen. Vår satsning på nordisk fastlandsindustri har gitt oss muligheten til å skape mange spennende produkter for funksjonalitet, logistikk, forskning og læring. På denne måten er Otterlei Industries i stadig utvikling og ekspansjon.

ELEKTROMEKANISK OG ELEKTRONISK INDUSTRI:

STOKKE

FLÅTNES
ELEKTRO-MEK

Siden 1986 har Flåtnes Elektro-Mek levert høy kompetanse og produksjon innen mekatronikk. Bedriften har spesialisert seg på totalleveranse innen kretskortproduksjon, elektromekanisk sammenstilling og kabelproduksjon, med særskilt tilpasningsdyktighet og optimalisering av kundens produkt.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
Vilnius, Litauen

TOTEM TECHNOLOGY

Totem lager et unikt konstruksjonssystem med kuttbare deler for prototyping av robotikk og elektronikk. Selskapet leverer er brukervennlig system for produsenter på alle nivåer, og målet er å gjøre ingeniørverdenen morsom, forståelig og enkel for alle.

Eierforhold: 50%

Se selskapets nettsider her

MASKINERING OG PROSESSINDUSTRI:

KRISTIANSAND

Kristiansands Skruefabrikk & Mek. Verksted

KSMV ble grunnlagt av Otto Hansen i 1918. Fra en beskjeden start har virksomheten gradvis utviklet seg til å bli et av Norges mest avanserte mekaniske verksteder. I dag betjener selskapet både nasjonale og internasjonale kunder innen et bredt spekter av bransje. Selskapets suksess er tuftet på en talentfull arbeidsstyrke med fokus på kontinuerlig forbedring, og vilje til å investere i moderne CNC-maskiner.

KSMV er en del av vår fusjon til Nordic Manufacturing Partners, sammen med Mandal Maskinering og Sabro.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
HORNSLET, DANMARK

SABRO JERNSTØPERI

SABRO er en av Danmarks største produsenter av håndformet støpegods. Jernstøperiet er også et av få støperier i verden som er godkjent for å produsere for offshore/subseaindustrien.

Sabro er en del av vår fusjon til Nordic Manufacturing Partners, sammen med Mandal Maskinering og KSMV.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
MANDAL

MANDAL MASKINERING

Med over 30 års erfaring med krevende maskinering har Mandal Maskinering en prestisjetung referanseliste som viser til kvalitet og miljøstyring. Bedriften leverer maskineringstjenester og fabrikasjon av utstyr og komponenter til selskaper innen automotive, industri, marine & verft, offshore & subsea samt samferdsel. Mandal Maskinering er leverandør til blant annet Hydro, Volvo, Kongsberg Gruppen, NOV Inc. og Oceaneering.

Mandal Maskinering er en del av vår fusjon til Nordic Manufacturing Partners, sammen med KSMV og Sabro.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
KRAGERØ OG GJERSTAD

OMECH

OMECH leverer et bredt spekter av tjenester og disipliner, og kan administrere hele forsyningskjeden for komplekse mekanikk- eller mekaniske behov.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
ARENDAL

Agdersveis

Gjennom 50 år har Agdersveis tilbudt mekaniske tjenester til industrien, både landbasert og offshore. Samtidig med at behovene har endret seg i markedet, har selskapet tilpasset sine tjenester og utviklet seg sammen med sine kunder. Utleie av kompetanse er et resultat av denne tilpasningen. Agdersveis sørger for rett mann på rett plass, og utgjør således en viktig ressurs for sine kunder.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her

BYGGINDUSTRI:

LINDESNES

BYGGMESTERHUS

Byggmesterhus er en hybridbedrift som leverer elementproduserte boligbygg og innredningsmoduler. Bedriften tilbyr gjennomføring av hele byggeprosessen fra søknad, tegning og prosjektering til oppført eiendom og garantiperiode. Elementproduksjon effektiviserer byggeprosessen, hvor bedriften sikrer kvalitet i alle ledd før transportering til byggeplass.

Selskapet gjennomfører byggeprosess både for privatmarkedet og proffmarkedet.

Byggmesterhus produserer i tillegg innredningsmoduler til prestisjetunge offentlige og private prosjekter.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her

INNREDNINGSMODULER:

ARENDAL

Norac

Norac er en ledende leverandør av interiørsystemer for cruiseskip, ferger, kommersielle skip og offshore installasjoner. Selskapet produserer og distribuerer brannklassifiserte vegger, taksystemer, dører, prefabrikkerte våte enheter, flytende gulv, vinduer og møbler, noe som gjør Norac til en “one-stop shop” for rimelige interiørsystemer av høy kvalitet for maritim virksomhet industri.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her
ARENDAL

Norac Badekabiner

Norac Badekabiner er totalleverandør av prefabrikkerte baderomsmoduler til byggenæringen. Bedriften tilbyr fleksibilitet og kvalitet ved prosjektering, tilvalg- og endringer, produksjon og leveranse. Service og ettermarked blir fulgt opp fra hovedkontor i Arendal, med produksjon i Litauen. Våre baderom er typegodkjent av SINTEF, og utføres i henhold til gjeldende TEK og NEK.

Norac Badekabiner tar aktivt eierskap til å bidra til en bærekraftig byggeprosess, og tilbyr også rehabilitering av baderomsmoduler.

Referanseprosjekter er blant annet Tidemannsfabrikken til FERD/Selvaag Bolig og Svanegangen til Vedal/Union.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her

NÆRINGSMIDDELINDUSTRI:

ARENDAL

ARENDAL BRYGGERI

Arendals Bryggeri er landet neste eldste bryggeri, og bryggeriets portefølje for øl heter 1839 – fra året bryggeriet ble etablert. Porteføljen består av flere øltyper, alt fra lys kalorifattig øl til mørk ekstra stærk øl. Noen av ølsortene er brygget etter oppskrifter som ble til for over 60 år siden.

Eierforhold: 100%

Se selskapets nettsider her