Wall Systems - quality, flexibility, fire protection, sound reduction - Otterlei Group
17667
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17667,page-child,parent-pageid-17312,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Adaxparken, Svelvik

Svelvik – Norges nordligste sørlandsidyll

Svelvik kalles Norges nordligste sørlandsidyll. Og med god grunn. Sentrum med sine små, hvite skipperhus, butikker og trivelige kaféer. Drammensfjorden og Svelvikstrømmen med yrende båttrafikk. Barna som fisker på brygga. Fantastiske badeplasser. Vakker kystnatur. I sentrum ligger alle fasiliteter og offentlige tilbud du bør forvente i en by. Her finner du også et rikt kulturliv med mange ulike aktivitetstilbud. Svelvik har en stolt seilskutehistorie, og har i dag et aktivt seilermiljø som er med på å gi byen et maritimt preg. Med bil er det under en halvtime til Drammen og under en time til Oslo.

Om prosjektet

Adaxparken er et trivelig og attraktivt boligprosjekt i Svelvik sentrum. Her har vi utviklet to bygg, hver av dem over fire etasjer og 11 leiligheter. Byggene ligger i det luftige, grønne området langs Myhresgate. Lindealléen bevares, og understreker tverraksen mot hovedgaten og fjorden. Bebyggelsen orienterer seg rundt et tun med felles arealer og lekeplasser. Utbygger er Svelvik Eiendom AS.