Høy etterspørsel etter leieareal i Handelshuset Foyn - Otterlei Group
18094
post-template-default,single,single-post,postid-18094,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Høy etterspørsel etter leieareal i Handelshuset Foyn


Hanna Myhre Kaupang, Eiendomssjef i Otterlei Eiendom
, sier at de snart skal bestemme seg for hvem som skal leie butikklokalet som tidligere huset Luksengård Second Hand. Foto: Emira Holmøy.

Det er rift om det ledige butikklokalet i Foyn-bygget i Storgaten 32 i Tønsberg. Tønsberg Blad publiserte den 23. januar en artikkel om eiendommen.
– Det er kjempehyggelig at mange er interessert. Vi har hatt intervjuer med elleve interessenter. Det har vært utrolig moro. Det er så gøy å se at mange har solide konsepter og ønsker å leie her, sier Hanna Myhre Kaupang, Eiendomssjef i Otterlei Eiendom som eier hele bygget, tidligere Handelshuset Foyn.

Rakk ikke å annonsere

– I disse tider, med høy inflasjon, visste vi ikke hvor raskt det ville gå. Det er godt å se at så mange mennesker driver god business. Hun forteller om et annet lokale i Foyn-bygget som også gikk veldig fort – et kontorlokale på 140 kvadratmeter. Der rakk vi heller ikke å annonsere. Det bare fløy. Nå er det en massasjeterapeut og en psykolog som har flyttet inn.

Hva slags leietaker ser dere etter?

– En som vil bidra aktivt i bymiljøet. Vi ønsker å ha en aktiv første etasje, sier Kaupang.» Selskapet ser også på miksen av butikkene som allerede er i bygget. «De skal passe sammen. Det er flott å ha stor variasjon og god balanse. Det synes jeg vi har i dag med mange flotte butikker og spisesteder, sier Kaupang.

Flere med gjenbruksprofil

– Det er et konsept som vi ønsker å videreføre. Gjenbruk er veldig aktuelt. Tre av interessentene har en bærekraftsprofil. Det synes vi er flott, sier Kaupang.

Les resten av artiklen i Tønsberg Blad her.